Content creatie

een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Content… een mooi Engels woord dat tegenwoordig veel gebruikt wordt. Want content is nu eenmaal de krachtpatser binnen de marketingwereld. Maar nog te weinig bedrijven zetten het goed in. En dat is zonde. Want met goede content kun jij je onderscheiden op de markt. Deel je content op de juiste manier met de (potentiële) klant. Nieuwsgierig? Op deze pagina nemen we je mee in hoe je content succesvol in kunt zetten.

maar wat is content precies

Wikipedia zegt: ‘in publicaties, kunst en communicatie is content de informatie en ervaringen die gericht zijn op een eindgebruiker of publiek. Content is iets wat uitgedrukt moet worden door middel van een medium zoals spraak, schrift of andere kunsten’.

Duidelijk toch?

waarom is dat nu allemaal zo belangrijk?

Omdat content zoals woorden, afbeeldingen en zelfs kleuren cruciaal zijn voor de klantervaring en voor het behalen van betere marketingresultaten. En daar komt ook contentmarketing om de hoek kijken. Want content moet je vooral niet maken om het maken.

Kijk en Huiver gaat verder en staat voor het maken, aanbieden en verspreiden van content die aansluit bij de behoefte van de doelgroep. Een nog oriënterende klant heeft nu eenmaal andere behoeftes dan iemand die al op het punt staat een product te kopen. Goede content op het juiste moment vormt de basis van (potentiële) klantenbinding of zorgt voor het ondernemen van een bepaalde actie.

en wat kan kijk en huiver hierin betekenen?

Meer dan je je kunt voorstellen eigenlijk. Daarom hieronder een greep van de content die wij kunnen verzorgen en met mooie resultaten hebben mogen maken:

Video en animatie: in diverse vormen (van instructievideo tot storytelling) en dan het hele traject vanaf script tot uiteindelijke productie en montage

Illustraties en infographics: niet voor niets zegt het gezegde: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. En dat klopt. Sommige productieprocessen of de werking van een machine laat zich veel beter vertalen in een illustratie of infographic.

Fotografie: onze fotografen halen het beste uit onze opdrachten en dat levert mooie plaatjes op. Of het nu om producten of om mensen gaat. En zijn er speciale wensen? Dan zijn we ook nog redelijk handig met beeldbewerking.

Teksten: Toch die 1000 woorden? Nee, onze tekstschrijvers zijn altijd op jacht naar de essentie van het verhaal en zetten dit effectief op papier. En dat kan in 1000 maar misschien ook in 300 woorden bijvoorbeeld.

conclusie

Dat is altijd mooi, eindigen met een conclusie! Goede content is dus de basis voor je bedrijfssucces want gerichte en creatieve content draagt bij aan een hogere naamsbekendheid, branding, conversieverhoging en, diegene die ook onze online pagina gelezen heeft weet het al, natuurlijk ook online vindbaarheid.

Nieuwsgierig? Dat snappen we maar al te goed dus laat ons eens kijken naar jouw content. Doen we graag.

    Jeroen Post
0184 425 509